Yreg.fi - Kaikki Finland yhdessä paikassa
 
Pikahaku Tarkennettu haku Toimialahaku Hae kartan avulla Google-haku
 
Yritys
YRITYS / PUH / FAX / Y-TUNNUS / HAKUSANA
 
OSOITE / LÄÄNI / PAIKKAKUNTA
Yhdistä esim. katu, kadunnumero ja kaupunki
 
 
 
Apua | Tietoa Yreg:stä | Tietoa pikahausta | Tietoa tarkennetusta hausta | Tietoa alakohtaisesta hausta | Tietoa karttahausta | Ilmoita virheestä
Yreg Finland Oy on Yellow Register On Line AB:n tytäryhtiö. Yellow Register On Line AB on ruotsalainen IT-yritys, jonka on erikoistunut tuottamaan internetratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritys aloitti toimintansa mainosalalla, mutta vuodesta 1997 toiminta on keskittynyt internetpohjaisiin sovelluksiin. Tuotekehittelyn kulmakivenä on kokemus mainosalalta ja markkinoinnista yhdistettynä vankkaan design-osaamiseen.

Yrityksen tuotteet kokonaisvaltaisista sähköposti- ja webhotelliratkaisuista aina kehittyneisiin verkkokauppajärjestelmiin perustuvat parhaaseen saatavilla olevaan tekniikkaan. Helppoa asiakkaille - se on yrityksen tunnuslause, oli kyseessä sitten sähköpostin käyttö, kotisivujen päivitys tai verkkokauppatoiminnan käynnistäminen. Ammattitaitoisen yhteistyökumppanin avulla IT on asiakkaalle sekä helppoa että kustannustehokasta. Yreg huolehtii internetiin liittyvistä asioista kokonaisvaltaisesti ja reagoi asiakkaan kasvaviin tarpeisiin laajentamalla palveluvalikoimaansa.
Portaali Yreg.fi on tärkeä osa yrityksen palvelutarjontaa. Siinä ovat mukana kaikki Suomen yritykset, järjestöt ja yhdistykset. Kaikkien Yreg:n asiakkaiden kotisivut ja sähköpostiosoitteet rekisteröidään portaaliin laajennetuilla hakusanoilla. Tämä tarjoaa asiakasyrityksille ainutlaatuisen vaihtoehdon markkinoida itseään suurille asiakasryhmille. Yreg:n asiakasyritysten kotisivut saavat enemmän kävijöitä ja tätä kautta paremmat mahdollisuudet uusien liikeyhteyksien syntymiseen.


Jo yli 20 000 yritystä on valinnut Yellow Register On Line AB:n internetpohjaisen mainonnan yhteistyökumppaniksi. Referenssisivuilla (www.esimerkkisivuja.com) näette esimerkkejä viime aikoina toteutetuista projekteista.

Yreg:llä on tällä hetkellä asiakkaita viidessä eri maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Espanjassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Boråsissa, Ruotsissa. Myynnistä vastaa tytäryhtiö Alfa Sales ja tuotannosta toinen tytäryhtiö Web County Production, jonka vastuulla ovat myös tekniset järjestelmät ja tukitoiminnot. Myyntiä hoitavia tytäryhtiöitä on lisäksi Tukholmassa, Oslossa ja Palmassa.

Nopeasti kasvavan ja hyvää tulosta tekevän konsernin liikevaihto on tällä hetkellä 110 miljoonaa kruunua ja se työllistää yhteensä 150 henkilöä. Boråsin-pääkonttori jakaa vanhan tehdaskiinteistön Pulsen-alueella muiden johtavien paikallisten IT-yritysten kanssa.
 
 
Vieraile norjalaisessa portaalissamme Tutustu ruotsalaiseen portaaliimme Copyright © Yellow Register Online